Iata ca a venit si vara mult asteptata si odata cu ea au venit si caldurile de 29 – 30 de grade iar eu care stau intr-un apartament pe care il bate soarele de cand rasare si pana apune aproape ca ma coc in casa. Nu imi ramane decat sa apelez la aparate aer conditionat sau ventilatoare si voi alege aer conditionat incat investitia imi aduce mai multe beneficii:

– acoperirea intregului apartament
– setarea temperaturii dorite
– programarea (data, ora) cand sa porneasca automat aparatul de aer conditionat
– mentinerea temperaturii

Cel mai important beneficiu e mentinerea temperaturii dorite, adica eu daca plec de acasa si vreau sa fie 20 de grade in casa indiferent ca va scadea temperatura sau va urca aparatul de aer conditionat va porni si se va opri la 20 de grade.

Eu sunt din timisoara si am cautat cateva firme de unde sa cumpara aparatura necesara. Am dat peste aer conditionat timisoara respectiv tintoclimaplus.ro si marti imi vin acasa ca sa monteze aparatul. I-am ales pe ei incat au un site frumos ce denota seriozitate, au vorbit frumos la telefon, au o multitudine de aparate si profesionalismul isi spune cuvant si asta se vede la intentiile lor de branding.