Moda din ziua de astazi ne obliga sa ne schimbam garderoba de la an la an si asta ca sa nu fim mai prejos de cei de langa noi sau pentru ca apara haine noi, modele misto, culori vii care se asorteaza perfect cu noi.

Pretentiile sunt mari si mici, depinde de persoane dar daca vrei sa te diferentiezi si sa atragi atentia celorlalti iti vei cumpara haine de firma deoarece sunt mult mai misto, modelele nu le vei mai vedea la altii, poate la cateva persoane dar nu la toata lumea. Calitatea acestor haine este de necontestat, unele tricouri pe care le au prietenii mei au 3 ani vechime si inca sunt intacte.

Ce branduri de haine exista?

In principiu 90% dintre firma sunt din Italia, firme italieniesti ce produc calitate si astea le stiu cu totii incat toate vin de la Roma si moda de la Milano :). Printre firmele celebre enumeram: Roberto Cavalli, D0lce & Gabanna, Emporio Armanii si altele.

Recomandam sa cumparati aceste branduri de pe site-ul ce vinde haine de firma incat sunt seriosi, au un site frumos ce ridica credibilitatea si testimonialele clientilor sunt credibile. Am incercat sa copmandam de la ei si am primit repede confirmarea comenzii si pachetul trimis.